Mitt lille land

3 uker inne i en liten fjordarm, høye fjell og lange fjorder. Et lite stykke Norge gjenspeiler alt. 🇧🇻 Tilrettelagt for å følge reglene for covid 19, men likevel så tatt vare på. Et utrolig opphold, ny lærdom, og kanskje jeg har lært å ta vare på meg selv, roe ned og ikke alltid måtte gjøre alt på en gang 🙈. Er vel noe alle kjenner på. Når kroppen streiker, burde en nok tenkt litt før🙃. Vær snill med deg selv og ta vare på deg selv 💖

3 weeks inside a small fjord arm, high mountains and long fjords. A small piece of Norway reflects everything. 🇧🇻 Adapted to follow the rules for covid 19, but still so taken care of. An incredible stay, new lessons, and maybe I have learned to take care of myself, calm down and not always have to do everything at once 🙈. Is probably something everyone knows about. When the body strikes, one should probably think a little earlier🙃. Be kind to yourself and take care of yourself 💖

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..