Vestlandsvær

Her på Vestlandet, Norges sted for regntid Hele året🤪, må en benytte seg av det været som er 🌦️. Ut på tur, aldri sur 😀. Kropp og sjel har godt av det, og i denne Korona tiden blir det da mer tid til de jeg har mest kjær, nærmeste familie 😍🥰

Here in Western Norway, Norway’s place for rainy season All year round🤪, one must make use of the weather that is 🌦️. Out for a walk, never sour 😀. Body and soul benefit from it, and in this Korona time there will be more time for those I have most dear, closest family 😍🥰

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..