Forglemmegei, så vakker og var💖

Forglemmegei blir sett på som ugress. Det er den vakreste blomst jeg vet. Skjør, klar og krever ikke mye. Får meg til å tenke på de stille, rolige sjelene blant oss. De krever ikke mye plass, men gjør så mye rundt oss. Det er flere enn vi tror, og jeg tenker vi skal sette pris på, oppmuntre og vise at vi ser🥰

Forget-me-nots are seen as weeds. It is the most beautiful flower I know. Fragile, clear and does not require much. Makes me think of the quiet, calm souls among us. They do not require much space, but do so much around us. There are more than we think, and I think we should appreciate, encourage and show that we see🥰

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..