Flytte grenser

Jeg har ufattelig høydeskrekk. Rasjonelt vet jeg at det ikke er nødvendigvis farlig, men bare se at noen står på en kant gjør meg uvell. Så, for å bli kvitt en redsel må en eksponere seg for det, te ker jeg. Det gjorde jeg i dag🙊

I have an incredible fear of heights. Rationally, I know that it is not necessarily dangerous, but just seeing that someone is standing on an edge makes me unwell. So, to get rid of a fear, one has to expose oneself to it, I think. I did it today🙊

Mestring er en ufattelig god følelse, jeg er ekstremt stolt av meg selv. Dette er virkelig følelser vi fortsatt trenger selv om en er blitt godt voksen 💞

Mastery is an unbelievably good feeling, I am extremely proud of myself. These are really feelings we still need even if one has grown well 💞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..