Rehabilitering er nett som ferie det🙂

Reist på rehabilitering i Sogn og Fjordane. Fantastisk flott her. Vi er så heldig her i Norge at vi får hjelp til å finne ut av hvordan ta vare på det vi har igjen av helse, få hjelp til å posjonere ut overskudd slik at en kan gjøre litt hver dag i stedet for å gå på en smell og ligge strykeflat for det at en skal gjøre alt på en gang om en har en god dag😜. Noen som kjenner seg igjen 😅. Vi må vel mange bli flinkere til å være fornøyd med de små tingene 💖

Traveled on rehabilitation in Sogn og Fjordane. Fantastic great here. We are so lucky here in Norway that we get help figuring out how to take care of what we have left of health, get help in positioning out profits so that one can do a little bit every day instead of going for a bang. and lie flat for you to do everything at once if you have a good day😜. Someone who recognizes 😅. We must many become better at being happy with the little things 💖

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..