Samhold, stå opp for, ta vare på er grunnleggende ferdigheter et samfunn bør ha tenker jeg. Stay together 💖

Jeg blir ikke urolig på grunn av demonstrasjoner, det er en grunnleggende rettighet i et demokrati. Men jeg blir redd når en «leder» sier;» bruk militære, slå det ned. De som hevder sin rett er terrorister». Håper amerikanske folk bruker stemmeretten sin i november 🙏💖. Vær sterk, bestige fjellet og vær på topp, sammen. Jeg vet det er flere land der folket trenger stå sammen for frihet og likeverd, håper rettferdighet seirer.

I am not troubled by demonstrations, it is a fundamental right in a democracy. But I get scared when a «leader» says, «use military, beat it down. Those who claim their right are terrorists». Hope American people use their voting rights in November 🙏💖. Be strong, climb the mountain and be on top, together. I know there are several countries where the people need to stand together for freedom and equality, hope justice prevails.

Walk the paht together 🙏

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..