Den litt annerledes våren!

Jeg var akkurat klar for å starte livet igjen, etter 3 år med skade og operasjoner som har gjort at mesteparten av tiden har vært på sofaen. Men, den gang ei. Tiden var fortsatt ikke der for å bli sosial igjen.

Å balansere tre ungdommer er og en utfordring når de ikke kan ta en tur ut for å få en luftepause. Godt det finnes Netflix og Viaplay ;).

Men det er nå fortsatt en del å finne på, og hverdagen er ikke så annerledes for meg, men jeg savner klemmer. Ungene synes det blir for mye, når det er de som får all mitt behov for nærhet :). Men vi har hatt fine turer og gode samtaler mellom undervisningsøktene de har på pc. Synes alle har vært utrolig flinke til å omstille seg i denne vanskelige tiden. Og så er vi ufattelig heldig som bor i Norge, med støtteordninger på plass, utbygget løsninger slik at skolene fungerer fra hjemme, og et helsevesen som er unikt. Heier på dere :-).

Jeg har naturen og turløype rett utenfor døren min, og er heldig slik. 10 minutter kjøretur, så er jeg på Herdla, en natur- og kulturperle uten like.

Og litt arbeid og meditering utenfor huset, lage mat en aldri har prøvd på før, tiden er nå for å ta vare på og utfordre seg selv tenker jeg. Besøke familien på trammen med 2 meter avstand går jo og an.

Ta vare på hverandre i denne tiden, gi gode ord og verdsett de små stundene.

Just a different spring.

It is time to appreciate the good ting in life, and not always look for something bigger and better. We have to value what we have. I am blessed that I live in Norway, the goverment take care of everybody. The nature is just outside my window.

It is now familytime, and hopefully we can start piece by piece go back to a normal, but a little different way of life, in a while….. Take care every body:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..