Girlpower

3-0 til jentene første vm-kamp🎉. Go Norways go😄. Utrolig kjekt å se kampen, de er dyktige. Håper snart at damefotball blir litt mer verdsatt her i bakstrebiske Norge. Her som vi liksom setter likestilling og likeverd så høyt.

Der ble jeg litt grinete kjente jeg. Blir litt uggen når folk står frem og sier vi ikke har bruk for kvinnedagen lenger, for vi har ikke behov for den lenger…… Lurer på om de lever i samme verden som meg?

Men, stå på jenter, dere er topp💞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..