Fuerteventura😎

Fred og ro, både i kroppen og sjela😇. Bare det å vokne uten for mye vondter er medesin. Det er viktig å ta en pause av og til, for å kunne yte i hverdagen. Jeg reiser vekk, er helt alene i 10 dager, da savner jeg hverdager hjemme så mye at jeg er klar for nye måneder. Vi takler kroniske smerter på ulike måter, og dette er min måte. Jeg er ikke lagt for å ta det med ro og være sur og tverr, så utkobling må til. Viktig for alle å finne sin måte å ta vare på seg selv. Ingen er super menneske😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..