Janteloven

Ja, den kjenner vi vel alle på. Jeg er så tøff og sier vi skal alle være oss selv og ikke bry oss om hva andre sier. De som liker oss, gjør det uansett. Men, nå har jeg startet blogg, og er redd for å promotere det. Fordi, folk synes sikkert jeg er helt på jordet. Men skal jeg egentlig bry meg om det? De som tenker det, vil nok uansett ha de tankene om meg, og er da ikke verdig at jeg bryr meg om de, så enkelt er det faktisk. Har jo ikke behov for å bruke tid på de som uansett hva andre gjør, er misunnelig og snakker nedsettende om andre. Så kanskje ikke bry meg om det, slik jeg alltid oppfordrer andre til. Men alt er lettere når en råder andre, enn å gjennomføre selv. La oss kaste janteloven over skuldrene, og ikke bry oss om de som alltid vil trakke på andre i stedet for å ta tak i eget liv. God nok akkurat som jeg er, med all særheten som gjør meg til meg.

fptbty

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..