Venskap

Eg har ei fantastisk god venninne som eg kan fortelje alt til. Det er noko med det, at for å kunne gje av seg sjølv, må du møte nokon som forstår, og som har levd livet og veit at det er opp og nedturer, men at ein lande på beina til slutt, og som kan gje tilbake. Vener skal være der for deg, lytte og om du ber om det, gje råd, dei skal aldri fordøme, då er dei ikkje vener. Dette er for meg viktig, vener som liker meg som eg er. Og sjølv om vi ikkje alltid har tid, det kan ta nokre veke der kvardagen tar oss, har vi berre meir å snakka om når tida er rett. Eg har eirt par vener som rett og slett er sjelevenane mine, og ho er ei av dei. Ho har laga ei bok, og eg har lyst å dela eit av dikta hennar.

dav
Vennerdav

Om du vil lesa ei bok som er litt oppskrift på livet, korleis gå vidare, sjekk ut http://www.melissahekland.com

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..